Kako vrijeme prolazi – Kako vrijeme prolazi sadržaj serije

Ukratko sadržaj serije

“Kako vrijeme prolazi” (tur. “Öyle bir geçer zaman ki”) je turska televizijska serija, koja se snima od od 2010. godine, a u Srbiji se od 8. januara 2013. prikazuje na Prvoj televiziji. Snimljeno je već 3 sezone ove serije, odnosno 93 epizode. U Turskoj je bila najgledanija serija u sezoni 2010/2011.

Ova serija oborila je sve dosadašnje rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima je emitovana. U Turskoj je posljednja emitovana epizoda ostvarila rejting gledanosti od 21,7%, mnogo više od “Sultana veličanstvenog”, čije je finale postiglo rejting gledanosti od 17, 7%.

Može li uništena porodica ponovo da se ujedini?

Serija je smeštena u 1960te godine, a priča se vrti oko Akarsu porodice. Ali Akarsu je glava porodice, i on radi kao pomorac i kapetan broda. Kada kapetan Ali ode na jedno od svojih mnogobrojnih putovanja, dok se njegova supruga brine o četvoro dece, on počinje aferu sa stranom ženom po imenu Karolina što dovodi do raspada njihove porodice.

Hoće li Džemile biti u stanju da oprosti izdaju? I koga će Ali izabrati – ljupku i nekada voljenu ženu ili mladu ljubavnicu?

Druga i treća sezona serije “Kako vrijeme prolazi” donosiće nove preokrete i uzbuđenja. Sigurni smo da ćete jako uživati u ovoj seriji!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply